navigatie overslaan
Korenfestival met Trödelmarkt

Korendag

Negen koren, de boerendansers, kinderattracties en een heuse trödelmarkt met zowel Duitse als Nederlandse kraamhouders zorgen voor een gezellige dag in Nijverdal.

+ 1 foto's

In het kader van het 55-jarig partnerschap van de Stadt Ibbenbüren en de gemeente Hellendoorn wordt op zondag 25 juni een grootse Korendag georganiseerd. In het centrum van Nijverdal staan deze dag drie podia, waar diverse koren uit Nederland en Duitsland een optreden verzorgen. Daarnaast zijn er extra optredens van de Folkloristische Dansgroep Hellendoorn op het Henri Dunantplein.

Deze Korendag op zondag 25 juni van 13.30 tot 17.00 uur wordt georganiseerd door het comité Ibbenbüren – Hellendoorn en is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van de gemeente Hellendoorn en Interreg Deutschland-Nederland. Maar liefst negen koren verlenen hun medewerking. Dit zijn: Popkorn, Nijverdals Mannenkoor, Op Maat, Shantykoor De Schuytenvaerders, Groove and Joy, Vocal Time, De Borrelnoten, Quo Vadis en Singkreis AWO.

Een aantal foodtrucks zorgen ervoor dat de inwendige mens niet vergeten wordt. Kinderen kunnen zich vermaken met leuk kinderentertainment. Kortom, een gezellige dag in hartje Nijverdal. Klik voor meer informatie over de activiteiten van het comité Ibbenbüren – Hellendoorn op: deze ;oml.

Wanneer

-