navigatie overslaan

Nijverdal kenmerkt zich door een gevarieerd winkelaanbod en horeca in alle soorten en maten. De talrijke evenementen zoals de verschillende zomermarkten, de koopzondagen met brocante markten en niet te vergeten de schaatsbaan met allerlei activiteiten in december maken Nijverdal een prima uitvalsbasis voor een gezellig dagje winkelen.

Agenda events

Nijverdal

Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug

Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug behoort tot de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Europa. Vanaf de heuvels kunt u het hele jaar door genieten van prachtige vergezichten. In het sfeervolle Buitencentrum Sallandse Heuvelrug in Nijverdal, de toegangspoort naar het nationaal park, kun je je laten informeren over de veelzijdigheid van de natuur en de bijzondere koepel van de Sterrenwacht.

Actief erop uit

Wil je graag actief bezig zijn, dan zijn er tal van indooractiviteiten zoals: bowlen, zwemmen, laser gamen en indoor klimmen. Of kom langs bij één van de langste kartbanen van Europa, gezellig voor het hele gezin! In Nijverdal is een breed scala aan horecagelegenheden waar je heerlijk kunt eten. Van eetcafé tot buffet en van bistro tot luxe restaurant. Of je nu romantisch met z’n tweeën wilt dineren of lekker met het hele gezin uit eten wilt er is keuze genoeg.