navigatie overslaan

Partner worden

Partner worden? Sluit aan en draag ook bij!
Het Toeristisch Bureau Hellendoorn promoot, informeert en verwijst jaarlijks veel toeristen en mensen uit de eigen regio naar je bedrijf via de Tourist Info's. Het Toeristisch Bureau Hellendoorn is alert als het gaat om nieuwe stromingen op het toeristisch vlak en ontwikkelt nieuwe producten op de toeristisch-recreatieve markt. Kortom het Toeristisch Bureau Hellendoorn is jaar in, jaar uit actief voor het promoten van onze gemeente, maar ook voor onze mooi omgeving van de Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal.

Met je partnerschap maak je het ons mogelijk om actief te blijven. Als partner bouw je mee aan het vermarkten van de gemeente Hellendoorn! Tevens wordt je bedrijf opgenomen op visithellendoorn.nl en ontwikkelen we producten voor je gasten.
Ook mag je folders bij ons in de winkel leggen en je evenementen aanmelden, die dan opgenomen worden in de evenementenagenda op onze site en in recreatiekranten en andere uitingen.

Kosten lidmaatschap
Het lidmaatschap is opgedeeld in een basislidmaatschap van € 86,00 per jaar aangevuld met een toeslag afhankelijk van het soort bedrijf en kan naar eigen wens aangevuld worden met diensten uit het Pluspakket. Op deze manier kun je nog meer profiteren van de promotie-inspanningen van het Toeristsich Bureau Hellendoorn en de Tourist Info's.

Mocht je interesse hebben in een lidmaatschap, neem dan gerust contact met ons op via info@visithellendoorn.nl of bel met 06-46073947.