navigatie overslaan

B&B Biej' oons tuus

Gelegen in een prachtige omgeving op de grens van Twente en Salland, aan de voet van de Sallandse Heuvelrug en op loopafstand van het Pieterpad vindt je de fijne B&B Biej'oons tuus.

De B&B bestaat uit twee kamers met eigen badkamer en toilet op de begane grond. De zitkamer met kitchenette bevinden zich 'op zolder'. Hier wordt ook het ontbijt geserveerd. Van het ontbijt wordt een heus feestje gemaakt met zo veel mogelijk streekproducten. De zaterdag- en zondagochtendontbijt is een échte ´5-gangen' verwennerij!

Service

Er is een overdekte fietsenstalling waar elektrische fietsen (kosteloos) kunnen worden opgeladen. Parkeren is gratis op eigen terrein. Tegen vergoeding kan je je elektrische auto op laden (géén snel-lader). Haal- en brengservice is mogelijk tegen onkostenvergoeding.

Speciaal

In overleg is heel veel mogelijk dus heb je speciale wensen laat het vooral weten en er wordt van harte meegedacht en geprobeerd het te regelen.

Biej’ oons tuus heeft ook de leukste arrangementen om een dagje uit onvergetelijk te maken. Neem snel een kijkje op de website!

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in de B&B.