navigatie overslaan

Rallycentrum ‘Hellendoorn’ bij Dieka Markelo

  • 2 minuten leestijd

Het Bestuur van de Stichting Hellendoorn Rally is verheugd te kunnen bevestigen dat na het succes afgelopen jaar het Rallycentrum voor de 2024-editie opnieuw bij Dieka in Markelo zal worden gehuisvest. Maar ook de gemeente Hellendoorn vormt een belangrijk onderdeel van misschien wel Nederlands mooiste rally.

Onlangs bevestigde Eurol dat ‘Hellendoorn’ ook dit jaar weer mag rekenen op de onvoorwaardelijke steun van de smeermiddelenproducent uit Nijverdal. De Eurol Hellendoorn Rally telt ook komend seizoen weer voor diverse KNAF-kampioenschappen mee en vindt plaats op vrijdag 20 en zaterdag 21 september.

Groot Succes - Groot Feest

Afgelopen jaar werd het drukbezochte ‘Rallycentrum’ van de Eurol Hellendoorn Rally verplaatst naar Dieka in Markelo. Dat werd een groot succes en na de uitgebreide evaluatie en het benoemen van enkele verbeterpunten is de organisatie van de rally verheugd de samenwerking met Dieka te kunnen continueren voor de komende 42e editie. Opnieuw zullen de teams hun tenten opslaan op de parkeerterreinen van Dieka, zal er een food court komen, de studio van de lokale omroep HOi, een promodorp met stands van verschillende sponsoren en zal de organisatie gebruik kunnen maken van het zalencomplex voor huisvesting van onder meer ‘Rally Control’, de perskamer en de VIP-ontvangsten. En uiteraard barst direct na de finish op zaterdagavond een groots rallyfeest los in de grote zaal van Dieka. Tegelijkertijd bevestigt de organisatie dat de Gemeente Hellendoorn als vanouds mag rekenen op een prominente rol in het programma. Niet alleen staat er een prachtige klassementsproef geprogrammeerd, maar zoals het er nu naar uitziet zal het start- en finishpodium als vanouds worden geplaatst in Hellendoorn/Nijverdal – zo doet de Eurol Hellendoorn Rally recht aan haar naam.

Het laatste nieuws over de Eurol Hellendoorn Rally is te vinden op de website: www.eurolhellendoornrally.com