navigatie overslaan

Het ZINiN Theaterseizoen is in volle gang!

  • 2 minuten leestijd

Een gevarieerd programma vol met cabaret, muziek, toneel, jeugdtheater, dans en (nieuw dit seizoen) klassiek aanbod.

Het seizoen is op donderdag 21 september afgetrapt met de uitverkochte voorstelling ‘Tis Hier Geen Hotel 2’. Maar niet getreurd, het aanbod is groot. Met shows van artiesten als Van Dik Hout, Juf Roos, Mell & Vintage Future, Martijn Koning, Tim Knol en Chris Verlaan belooft het een prachtig theaterseizoen te worden. Het complete programma is te vinden op www.zinin.com.

‘Eind mei zijn we gestart met de voorverkoopperiode en het nieuwe theaterprogramma is goed ontvangen door het publiek’, geeft programmeur Mirella Jellema aan. ‘Het is altijd spannend om te ervaren of een programma aanslaat. Gelukkig is dat ook dit seizoen het geval. Er zijn al veel kaarten verkocht verdeeld over alle voorstellingen. Het voordeel hiervan is dat er voor veel grote namen nog kaarten beschikbaar zijn. Wil je die niet missen, dan is mijn advies om deze snel kaarten te reserveren’, aldus Mirella Jellema.

Grote namen, oude bekenden en nieuwe gasten

Naast de eerder genoemde grote namen als Van Dik Hout en Martijn Koning, verwelkomt ZINiN ook weer graag geziene artiesten in Nijverdal. Onder andere Pater Moeskroen, Chris Verlaan, Mell & Vintage Future en Tim Knol keren met veel plezier terug in het ZINiN Theater. Nieuwe gasten die ZINiN voor het eerst verwelkomt zijn bijvoorbeeld Jim Deddes, Leo Alkemade en de meiden van n00b (die zelfs de cover sieren van de theaterbrochure).

Terug van weggeweest: klassiek aanbod

Met ingang van het nieuwe seizoen staan er weer enkele prachtige klassieke voorstellingen op het programma. Symfonieorkest Phion, hét orkest van Gelderland en Overijssel, komt tweemaal naar Nijverdal met prachtige muziekstukken. Waar ZINiN zeer trots op is, is de komst van het Red Limo Quartet. Wereldster en Pearl Jam voorman Eddie Vedder was zo onder de indruk dat hij ze meenam als begeleidingskwartet op zijn solo wereldtournee in 2018.

Kaarten reserveren en complete theaterprogramma

Het complete theaterprogramma is te vinden op www.zinin.com of in de theaterbrochure die af te halen is bij het ZINiN Theater of één van de ZINiN Bibliotheekfilialen.

Kaarten voor de voorstellingen zijn online te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de kassa van het ZINiN Theater bij de Tourist Info in Nijverdal.