navigatie overslaan

Herberg de Pas

Proef de sfeer van een ver verleden op Erve de Pas. Kom eten, drinken en logeren in de knusse herberg uit 1891. Geniet van puur en eerlijk eten uit de streek. Ontdek de mooie natuur van de Sprengenberg.

Kom eten, drinken en logeren in de knusse herberg uit 1891. Geniet van puur en eerlijk eten uit de streek. Ontdek de mooie natuur van de Sprengenberg.

In de herberg houden we van puur en eerlijk eten zonder fratsen! Allemaal smaakvol en ambachtelijk bereid met de mooiste producten uit de streek.

Zoek een plek in de Herberg en begin de dag goed met een kop koffie. Ga lekker lunchen of uitbundig borrelen. Geen zin om te koken? Schuif einde van de middag aan de stamtafel en eet net als vroeger "wat de pot schaft'. Geniet van een stevige en smaakvolle herberg maaltijd!

Oerbrood dat rijkelijk belegd is, een heerlijke seizoensoep, gezonde salade of huisgemaakte quiche. Wat je ook kiest, alle gerechten worden ambachtelijk bereid en zijn puur, eerlijk en vol van smaak!

Na een lange wandeling of fietstocht is het heerlijk om neer te strijken in de Herberg of op het terras. Geniet van een biologisch biertje van de tap of goed glas wijn. Bestel een borrelplank of bitterbal.