navigatie overslaan

Eetcafé De Gezelligeit

Ken je het al? Het gezellige en gastvrije eetcafé in het hartje van Hellendoorn. Voel je welkom en thuis.

Talent

Je kunt hier onder andere terecht voor een heerlijke kop koffie met gebak of een lekkere lunch. Altijd vers bereid en geserveerd door het team van bijzondere talenten.

In het gezellige eetcafé zijn de gerechten huisgemaakt; van appeltaart tot hamburger. Het maken van de gerechten wordt, waar mogelijk, ondersteund door deelnemers van een dagbesteding. Ook is er een zomers terras waar je heerlijk kunt lunchen en dineren.

Pieterpad

Wandel je het Pieterpad? Of een deel ervan? Dan kun je hier mooi aanschuiven. Het café ligt aan de etappe(s) Ommen – Hellendoorn, Hellendoorn – Holten. Je vindt De Gezelligeit op 500 meter van de route.

Wist je dat je ook op bestelling appeltaart,(arretjes)cake of heerlijke hapjesschalen kunt doen?

Feest, vergadering of bijeenkomst

Naast het eetcafé en sfeervolle terras is er ook nog een leuke zaal achter hebben waar je terecht kunt voor verschillende arrangementen. Vier hier een leuk feest, een lekker etentje of ga voor een goedgevuld lunchbuffet!

De “Herman Krukkert” zaal is vernoemd naar de vorige eigenaar van toenmalig café de Ster. De zaal heeft een capaciteit van 50-80 mensen. Bij mooi weer kan ook het terras achter erbij worden betrokken voor bijvoorbeeld een BBQ. De zaal heeft een geluidsinstallatie met muziekcomputer, een beamer en er is airco aanwezig.