navigatie overslaan

Partycentrum Mölke

Heb je iets te vieren? Dan kan je bij ons terecht!

Wij zorgen voor een onvergetelijke bruiloft, bijzondere verjaardag, originele familiedag, groepsuitje of perfect verzorgd bedrijfsfeest in Overijssel. Wat je ook te vieren hebt, Partycentrum Mölke is de perfecte locatie!

Het partycentrum heeft verschillende moderne zalen voor verschillende groepen tot 100 personen. De zalen zijn allen uitgerust met professionele audio- en videoapparatuur. Natuurlijk kun je heerlijk buiten zitten op één van de vele terrassen rondom het partycentrum.

Sfeervol partycentrum in het mooie Twente

Een gemoedelijke sfeer is onlosmakelijk verbonden met alle mogelijkheden van Partycentrum Mölke. We bieden verschillende stoere, gezellige en leuke activiteiten om jouw feest helemaal af te maken, zo is er een binnen- en buitenspeeltuin en bowlingbaan! De kinderen vermaken zich opperbest, terwijl jullie heerlijk genieten van een diner of buffet.

Wil je een feest bij Partycentrum Mölke reserveren of meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We denken graag met je mee over hoe we jouw feest onvergetelijk kunnen maken voor je vrienden en familie.

Tip! Combineer een heerlijk buffet of barbecue met één van de vele activiteiten.

Let op: In de maanden juli en augustus bieden wij helaas geen feestjes aan.