navigatie overslaan

Steven Brunswijk

Sinds zijn spraakmakende video’s op de website van Dumpert is cabaretier Steven Brunswijk razendsnel bekend geworden in Nederland.

+ 1 foto's

Met zijn niet te evenaren taalgebruik, eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect veroverde hij ook al snel de theaters in Nederland. Na zijn show over de slavernij – ‘Van Slaaf tot Meester’, neemt Steven nu de verschillen tussen man en vrouw onder de loep in de show ‘Wat een man kan, kan ik ook’. Op vrijdag 1 oktober is de populaire Steven Brunswijk te zien in het ZINiN Theater in Nijverdal.

Dat de filmpjes van Steven Brunswijk meer dan een gimmick zijn, bleek al snel bij zijn debuutshow ‘Vooroordelen’ in het theater. De shows verkochten in snel tempo uit en de recensies waren lovend. Een nieuwe cabaret-ster was geboren.

Keiharde humor met zachte Brabantse tongval

In zijn nieuwe show ‘Wat een man kan, kan ik ook’ neemt de verschillen tussen man en vrouw onder de loep. Het ene geslacht is beter in dit, het andere geslacht in dat. Maar veel vrouwen willen koste wat het kost alles beter doen dan hun mannelijk evenbeeld. Steven babbelt er weer flink op los en de keiharde uitspraken vliegen het publiek om de oren.

Zijn keiharde humor wordt verzacht door zijn onvervalste Brabantse tongval, maar een blad voor de mond neemt hij zeker niet.

Steven heeft één missie

Steven’s missie is mensen laten lachen, vanaf het podium. Help Steven Brunswijk met deze missie en reserveer nu uw kaarten via deze link. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 20,00