navigatie overslaan
Actief

YU MAN RACE Halve marathon en kids obstacle run / DEZE ACTIVITEIT GAAT HELAAS NIET DOOR!

NIEUW! De zwaarste halve marathon van Nederland komt naar Hellendoorn op zaterdag 5 september 2020!

+ 2 foto's

Kies jouw afstand: 5KM, 10KM, 15KM of 21KM. Je loopt de YU MAN RACE HALF MARATHON op het basis parcours van de YU MAN RACE OBSTACLE RUN, maar zonder obstacles. We dagen je uit om als loper te laten zien wat je kunt. Het parcours is jouw uitdaging, samen met de variatie van verharde wegen, bos en hoogtemeters. Dit parcours biedt het namelijk allemaal! Of je nou loopt op de weg, het bos, trail of crosst. Schrijf je snel in en geniet van de unieke route én prachtige omgeving van de Sallandse Heuvelrug.

Kids Ostacle run
NIEUW! Een eigen YU MAN RACE KIDS OBSTACLE RUN in Hellendoorn op zaterdag 5 september 2020! Zijn jullie op zoek naar de ultieme uitdaging met je vader, moeder of het hele gezin? Ben je tussen de 4 en 14 jaar? Heb je net als je vader of moeder ook altijd al eens een obstacle run willen lopen, maar was je nog te jong? Of wil je samen met je klas meedoen? DARE YOUR FRIENDS en schrijf je in voor de YU MAN RACE KIDS OBSTACLE RUN. Kies jouw afstand: 1KM of 3KM en verwacht wat je altijd van ons kunt verwachten: leuke obstakels, veel modder en FUN!

Elk kind tot en met 7 jaar moet onder begeleiding. De begeleiding is gratis en hoeft zich niet in te schrijven. Vanaf 8 jaar is het niet toegestaan een begeleider mee te nemen.

Wanneer