navigatie overslaan

Titel voorstelling Een kist vol Sintliedjes

Een interactieve theatershow vol met sinterklaasliedjes. Speciaal voor de gezelligste periode van het jaar heeft Apennoten (NPO Zapp) de vrolijke en muzikale show ‘Een kist vol Sintliedjes’ gemaakt voor kinderen van 2 tot 7 jaar.

+ 1 foto's

Luister naar de verhalen en zing en dans mee op de bekendste sinterklaasliedjes die later bij de schoen en op pakjesavond opgevoerd kunnen worden. Deze vrolijke sinterklaasvoorstelling is te zien op zaterdag 3 december om 11.00 en 14.00 uur in het ZINiN Theater.

Zing, speel en dans mee!
‘Een kist vol Sintliedjes’ is de gezelligste en leukste theatervoorstelling voor de Sinterklaasperiode. Het zit tjokvol met liedjes die je bij de schoen zingt. Wedden dat je de meeste liedjes al kent? Zing ze hardop mee en dans op de bekende deuntjes. Zangeres Nienke van den Berg zingt de liedjes en wordt begeleid door Bas Fortgens op piano, gitaar en ukelele. De kinderen uit het publiek mogen met élk liedje meedoen. Hoe? Door te zingen, een instrument te pakken of te dansen. Deze voorstelling wil je niet missen!

Cadeautip voor in de schoen
Kaarten zijn (online) te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 6324489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal. ‘Een kist vol Sintliedjes’ is ook een heel leuk cadeautje voor in de schoen.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 9,50