navigatie overslaan

Promotie

Het Toeristisch Bureau Hellendoorn (TBH) zal, zonder extra kosten voor de
organisatie, jouw evenement onder de aandacht brengen van zowel onze
toeristen als bewoners in de regio. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van
zowel online als offline marketinginstrumenten.

ONLINE PROMOTIE

DIGITALE AGENDA
Wanneer je je evenement of activiteit aanmeldt bij het Toeristisch Bureau Hellendoorn, wordt dit geplaatst in de agenda op de website www.visithellendoorn.nl. Voorwaarde hiervoor is wel dat er uitgebreide informatie aangeleverd wordt zoals aanvangstijden, evt. prijzen, wervende tekst voor het evenement, een goede foto met voldoende pixels en eventueel een filmpje. Vooral zo’n foto is erg belangrijk! Ook kan er een nieuwsitem geplaatst worden op de site van het TBH.

Via deze website wordt jouw evenement ook automatisch meegenomen in de evenementenagenda op de site Verslingerd aan Salland. Evenementen met een bovenregionale en/of landelijke uitstraling worden ook geplaatst op de site van Visittwente.
Tegen een kleine vergoeding is het mogelijk een banner te plaatsen die rechtstreeks naar de website van het evenement doorverwijst.

SOCIAL MEDIA
Wanneer jouw evenement of activiteit bij ons bekend is, besteedt het Toeristisch Bureau Hellendoorn hier ook aandacht aan via de social media kanalen Twitter(@visitHellendoorn) en Facebook (visithellendoorn-nijverdal) door middel van één of meerdere berichten, foto’s en/of een filmpje.

EVENEMENTENPAGINA
Voor bepaalde evenementen maakt het Toeristisch Bureau Hellendoorn ook een evenementenpagina aan. Hierbij gaat het om evenementen die een groot deelnemers - en/of publieksbereik hebben. Bezoekers kunnen op deze manier snel informatie vinden over het evenement.
Naast de algemene informatie over het evenement treft de bezoeker informatie aan over bijvoorbeeld de bereikbaarheid, het parcours, het randprogramma en natuurlijk de verblijfsarrangementen.

OFFLINE PROMOTIE

UITAGENDA
Wanneer je jouw evenement of activiteit aan het Toeristisch Bureau Hellendoorn doorgeeft wordt het automatisch vermeld in de UITagenda. Deze agenda vol met informatie over activiteiten, evenementen, theater, film etc. wordt elke maand in een oplage van 2.500 stuks gratis verspreid bij toeristische en recreatieve bedrijven, horeca, sportverenigingen, bibliotheken en scholen binnen onze gemeente.
Wil je extra aandacht genereren! Dan behoort het plaatsen van een advertentie in de UITagenda ook tot de mogelijkheden. Hiervoor vraagt het Toeristisch Bureau Hellendoorn een kleine vergoeding. De tarieven zijn op te vragen bij Karin (06-3417132) of Judith (06-46073947) van het Toeristisch Bureau Hellendoorn of via e-mail, promotie@visithellendoorn.nl.

MEDIA
Elke week leveren we een overzicht van de evenementen aan voor de Uitagenda van het Twents Volksblad en de Week van Hellendoorn en Nijverdal. Dit geld ook voor de recreatiekranten van Twente en Salland en het magazine van de provincie Jij& Overijsel.

ARRANGEMENTEN
Bij diverse evenementen is het aantrekkelijk voor bezoekers en/of deelnemers om te overnachten in de nabije omgeving. Hiervoor kan het Toeristisch Bureau Hellendoorn bij diverse verblijfsaccommodaties arrangementen opvragen, passend bij het evenement.
Deze arrangementen plaatsen we op een aantal plekken op onze website www.visithellendoorn.nl. Daarnaast is er de mogelijkheid om via een link op website of nieuwsbrief bezoekers en/of deelnemers van informatie over deze extra service te voorzien.

PERSLIJSTEN
Voor het versturen van persberichten kun je een perslijst downloaden met alle lokale en regionale persadressen.