navigatie overslaan

Vakantiepark Hellendoorn

Aan de voet van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug ligt Vakantiepark Hellendoorn. Het park is de ideale vakantieplek voor fietsers en wandelaars die willen genieten van rust, ruimte en natuur. Bovendien een aanrader voor jonge gezinnen.

Je bent het hele jaar welkom om te logeren in een van de luxe bungalows. Het park wordt omringt door schitterende bossen en uitgestrekte heidevelden.

Tante Stoof

Tijdens het verblijf kun je genieten van een heerlijk diner is het sfeervolle restaurant Tante Stoof.

Ideaal vakantiepark

De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor gezellige, actieve en culturele uitstapjes. Een ideaal vakantiepark voor jonge gezinnen, fietsers, wandelaars en natuurgenieters in alle jaargetijden.

De gezellig ingerichte bungalows zijn allen vrijstaand gelegen aan de speelvijvers of de bosrand en zijn allemaal voorzien van vaatwasser, wasmachine, droger, magnetron en gratis draadloos internet.

Naast de standaard 4-6 persoons bungalows beschikt Vakantiepark Hellendoorn ook over: een MIVA bungalow (voor minder validen) en een senioren bungalow met slaapkamer beneden.


Voor meer informatie, beschikbaarheid, prijzen en om alvast in de vakantiestemming te komen kun je een kijkje nemen op de website van Vakantiepark Hellendoorn.