navigatie overslaan

Camping Bij de Schaapskooi

Ben je op zoek naar rust? Dan ben je bij SVR Camping Bij de Schaapskooi aan het juiste adres! De camping is gelegen aan de rand van natuurgebied "het Wierdense veld". Op deze rustige seniorencamping word je ’s morgens wakker met het gezang van de vogels.

De camping bevindt zich in het buitengebied van Nijverdal, tegenover het Wierdense Veld, in een prachtig stukje Twente dat zich ideaal leent voor heerlijk wandelen, fietsen, prachtige foto’s maken en vogels spotten zoals de kraanvogel, ooievaar, ransuil etc.

Gratis Routes

De camping is een ideaal startpunt voor eindeloze fiets- en wandeltochten. Er zijn gratis eigen fietsroutes aanwezig die via de fietsknooppunten direct vanaf de camping beginnen. Deze routes voeren je langs prachtige plekken zoals o.a. de Sallandse heuvelrug, de Lemele berg en de Regge, waar water, heidegebied, weilanden, bossen en leuke dorpjes elkaar afwisselen.

Voorzieningen

Voor de boodschappen en de levensbehoeften kun je terecht in een klein winkelcentrum, deze ligt op 1,5 km van de camping. Het gezellige dorp Nijverdal ligt op 4,5 km vanaf de camping.

Alle comfortplekken, verdeeld over 2 velden, zijn voorzien van verharding, stroom (10 amp.), water en afvoer. Gratis wifi, een goede verbinding op elke staanplaats.

Het toiletgebouw wordt goed verzorgd, verwarmd. Douchen en warm/koud water zit bij de prijs inbegrepen. Honden zijn toegestaan (mits aangelijnd).


De camping is geopend van 1 april tot 1 oktober. In de maanden april, juni en september is er een maandarrangement.

Neem gerust een kijkje op de website van Camping Bij de Schaapskooi voor meer informatie.