navigatie overslaan

De Heidebloem Recreatie

Even buiten het dorpje Haarle bij Hellendoorn ligt De Heidebloem recreatie. Een kleine camping met 40 comfort plaatsen en een pipo wagen en groepsaccomodatie. gelegen aan de westrand van nationaal park Sallandse Heuvelrug bij de Holterberg met zijn glooiende landschappen en vele vergezichten.

Kom genieten van rust, ruimte, natuur in een landelijke omgeving en een gemoedelijke sfeer!

De Pipowagen is een knus verblijf voor maximaal 2 personen. Hebt u zelf geen caravan en wilt u toch de sfeer en gezelligheid van het kamperen beleven, dan kunt u bij ons de Pipowagen huren, de Pipowagen is geheel ingericht en van alle gemakken voorzien.

Koelkast / gasfornuis / oventje / koffieautomaat / waterkoker / tv / borden / bestek / glazen / kopjes / een schuurtje voor de fiets en stoelen voor buiten, kortom lekker genieten op een uniek plekje!

Onze camping ligt zeer landelijk met uitzicht over de weilanden waar de Schotse Hooglanders rustig grazen kunt u genieten van de rust en de ruimte en in het naastgelegen Nationale Park de Sallandse Heuvelrug heerlijk wandelen en fietsen. Alle camping plaatsen zijn voorzien van water en afvoer en er is prima wifi.

U kunt op onze kleine camping volop genieten van de natuur in een landelijke omgeving en een gemoedelijke sfeer!
Vanuit de camping zijn er uitgebreide mogelijkheden om te wandelen en te fietsen, de camping ligt dan ook aan het landelijke fietsknooppuntennetwerk.

Welkom op onze ruime landelijk gelegen camping voor een kort of lang verblijf om te genieten van de mooie omgeving van Nationaal park de Sallandse Heuvelrug met prachtige fiets en wandelroutes. we hebben ruime plekken, op iedere plek water en afvoer, prima wifi en een stortplaats voor campers.