navigatie overslaan

De Heidebloem Groepsaccomodatie

Groepsaccommodatie "De Veldmaat" van Heidebloem Recreatie ligt slechts op steenworp afstand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. De nabij gelegen Hanzesteden Deventer en Zwolle zijn voor de cultuurproevers ook zeer zeker een bezoek waard.

De Veltmaat is een accommodatie met veel ruimte in en om het huis. Zowel binnen als buiten ademt het de sfeer van het echte landelijke leven. De Veltmaat is volledig ingericht en geschikt voor kleine gezelschappen en grotere groepen tot 40 personen. Alles is gelijkvloers en zonder drempels waardoor het goed toegankelijk is voor rolstoelgebruikers en er is Wifi.

Wat heeft “De Veltmaat” te bieden?

De Veltmaat beschikt over 8 slaapkamers (2×2/2×4/2×6 en 2×8 bedden, het is mogelijk om eventueel extra 2 persoonskamers bij te huren in het naastgelegen huis. Vraag naar de mogelijkheden.) een ruime gezellige huiskamer met bar en grote zithoek en een aparte eetkamer. De volledig ingerichte keuken is van alle gemakken voorzien waardoor het een feest is om met elkaar te kokkerellen. Daarnaast zijn er twee sanitaire ruimtes en een toilet/douche speciaal voor rolstoelgebruikers.

Het terras biedt fraai uitzicht over de weilanden en is de perfecte plek om samen te barbecueën of gezellig om het vuur te zitten. Daarnaast is er een eigen speelveld met speeltoestellen en sport en spel mogelijkheden.