navigatie overslaan

Heanigan

Onze B&B is gelegen aan de rand van het Overijsselse plaatsje Haarle. De landelijk gelegen B&B ligt 5 km ten zuidwesten van Hellendoorn.

De prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug ligt op slechts een kwartiertje lopen. Om de omgeving gemakkelijk te verkennen bieden wij u ook huurfietsen aan.

De mooie kamers zijn landelijk ingericht en zijn voorzien van televisie, draadloos internet, koffie- en theefaciliteiten, terras, moderne kitchenette en een badkamer met douche en toilet. Voor het echte boerderijgevoel kiest u een appartement met comfortabele bedstee. `s Morgens wordt u verwend met een uitgebreide ontbijtmand voor uw kamerdeur. De ontbijtmand wordt gebracht op een tijdstip dat u graag wilt.

Voor een aangenaam verblijf in een schitterende omgeving zit u goed in onze B & B. De Sallandse Heuvelrug is een fraai nationaal park. Tijdens een wandeling of fietstocht door de uitgestrekte bossen en heidevelden ziet u een grote variëteit aan flora en fauna. Als u meer wilt weten over het park gaat u naar het bezoekerscentrum bij Nijverdal. Zin in een bezoek aan een leuke stad met veel winkelmogelijkheden? Deventer en Zwolle liggen op slechts een half uurtje rijden vanaf onze boerderij..