navigatie overslaan

het Wierdense veld

"Als u geniet, genieten wij ook!"

Bed and Breakfast 'het Wierdense veld

Wees welkom bij de (buiten)gewone landelijke Bed and Breakfast 'het Wierdense veld'. Hier kun je genieten van rust, ruimte en de prachtige omgeving die het 450 hectare grote natuurgebied Wierdense Veld je biedt.

De vrijstaande bed & breakfast heeft 3 kamers, voorzien van comfortabele bedden, waarvan twee kamers met een eigen entree en terras, keukenblokje, douche en toilet en tv. Verder is er wifi beschikbaar en kijk je uit over de mooie landerijen.

Het heerlijk streekproducten ontbijt wordt geserveerd op de kamer in overleg.

Er is plaats voor 1 tot 6 personen, de bovenkamer wordt alleen in combinatie met de benedenkamer verhuurd en is niet apart te boeken, wel in combinatie met de gehele bed & breakfast.

De benedenkamers zijn gelijkvloers en dus ook toegankelijk voor mensen die beperkt zijn.

De omgeving

De bed & breakfast kun je vinden tussen Nijverdal en Wierden met tegenover ons de schaapskooi. In de zomerperiode grazen hier 250 Veluwse heideschapen. In deze omgeving kun je heerlijk fietsen en wandelen. Er lopen diverse routes (havezathepad en wandelnetwerken).

De Sallandse Heuvelrug en de Reggestreek is binnen handbereik, de flora en fauna zijn mooi en afwisselend. Ook zijn in de omgeving het Avonturenpark Hellendoorn en Dauwpop goed te bezoeken en vind je eetgelegenheden op circa 5 à 6km afstand.

De familie Elbert heet je dan ook van harte welkom en wie weet tot ziens!