navigatie overslaan

S.V.R. Camping 't Spikkie

In het buitengebied van het Sallandse dorpje Haarle in Overijssel ligt de boerderijcamping van Bastian en Ellen. De camping genaamd ‘t Spikkie ligt aan de voet van het nationale park “De Sallandse Heuvelrug“. Hier kun je terecht voor een overnachting met je eigen camper, caravan of tent. Overnacht je liever in een stacaravan mét een heerlijk ontbijt dan ben je hier ook aan het juiste adres!

Of je nu op vakantie bent, of je woont in de buurt van SVR Boerderijcamping ’t Spikkie dan kun je een bezoek brengen aan de boerderijwinkel waar ze heerlijke lokale streekproducten verkopen.

Kamperen aan de voet van het nationale park De Sallandse Heuvelrug SVR camping Spikkie is een boerderijcamping met drie veldjes, lekker kleinschalig want er zijn 15 plekken. De camping beschikt over een sanitair gebouw met ruime toiletten en douches. De afwas hoef je niet op je eigen plek te doen, want ook dat kan in de overkapte ruimte waar vroeger de machines gestald werden.

Overnachten in een stacaravan met lokaal ontbijt
Heb je geen eigen kampeermiddel of vind je het gewoon fijner om te overnachten in een stacaravan? Dan is dat óók mogelijk. Er staat namelijk een stacaravan die ze gebruiken als Bed & Breakfast, dat wil zeggen dat je hier overnacht én geniet van een heerlijk lokaal ontbijtje.

s´Avonds lekker samen komen in de kapschuur
Er is een grote overdekte recreatieruimte gecreëerd in de kapschuur. Dus als het weer wat minder is kun je hier ook verblijven. De ruimte wordt ook vaak gebruikt om gezellig s’avonds samen te komen. In de recreatieruimte kun je namelijk gezellig een film kijken of voetbal kijken op het grote scherm of gewoon gezellig borrelen met je vakantievrienden. Er staat een tafelvoetbalspel, sjoelbak en dartbord voor wie er gebruik van wil maken. Liever jezelf terugtrekken voor de tent met een goed boek? Er staan genoeg boeken zodat je jezelf niet hoef te vervelen!

Tussen de pony’s met paardenmeisje Jasmijn
Doedaa is de favoriet van dochter Jasmijn, ze rijdt hier regelmatig op en vindt het heel erg leuk om haar passie voor haar pony te delen met de campinggasten. Zo neemt ze graag de ponyliefhebbers mee de stal in om Doedaa te poetsen. Vind je het leuk om je handen uit de mouwen te steken en de pony mee te verzorgen dan mag dat ook. Er staat ook een schattige kleine shetlandpony Sissi, die is dol op knuffelen. Dus kinderen zullen zich hier niet vervelen.

Neem je fiets gerust mee, hier staan ze overdekt!
Wil je tijdens je vakantie lekker fietsen? Dan kun je je fietsen meenemen want er zijn in deze regio heel veel prachtige fietsroutes! Ook speciale mountainbike routes! Er kunnen maar liefst 25 fietsen overdekt staan. Heb je een elektrische fiets dan kun je die ook opladen. En ook aan de elektrische auto is gedacht, want ook daar zijn laadpalen voor aanwezig. Hoe luxe wil je het hebben?

Wat is er te doen
Voor volwassenen en met kinderen zijn er zoveel leuke uitjes in de omgeving! Er liggen allerlei foldertjes met tips maar Bastian en Ellen vinden het ook leuk om jullie persoonlijk te voorzien van leuke tips voor een dagje uit, want ze hebben namelijk zelf gemaakte knooppuntenroutes die je leiden naar de mooiste plekken in de omgeving.

Enthousiast geworden over boerderijcamping ’t Spikkie, bekijk dan hier of er nog een plekje beschikbaar is.