navigatie overslaan

Recreatiepark De Tolplas

Een uniek vakantiepark met groepsaccommodaties en luxe chalets aan het water in een uniek deel van Twente op de grens met Salland!

Waan u zelf in een andere wereld op ons prachtige recreatiepark De Tolplas. Of u nu met familie of vrienden, uw gezin of gezellig met z’n tweetjes bent, wij hebben voor u de juiste accommodatie.

De mooie Twentse en Sallandse omgeving herbergt een verrassende ongerepte natuur maar ook leuke steden als Almelo en Enschede. Verken de omgeving te voet, met de fiets of te paard en vergeet uw hengel niet mee te nemen, want in de vijver heeft u altijd beet.

Wij bieden u niet alleen een prachtige accommodaties, maar ook allerlei faciliteiten zoals speeltuintjes, air trampoline, tennisbaan, jeu de boules-baan, kabelbaan en restaurant en leuke arrangementen! U kunt bij ons een complete avontuurlijke, sportieve of culinaire dag beleven. De prachtige omgeving biedt ook nog eens vele mogelijkheden en op het park kunt u ook nog eens genieten van vele faciliteiten.

Ruime bungalows en luxe chalets aan het water.

Met De Tolplas als middelpunt zijn de luxe chalets en bungalows, voor 4 tot 6 personen, ideaal gesitueerd met een uitgestrekt uitzicht over het water. Met De Tolplas als middelpunt zijn de luxe chalets en bungalows, voor 4 tot 6 personen, ideaal gesitueerd met een uitgestrekt uitzicht over het water. Voor grote groepen zijn onze luxe wellness groepsaccommodaties voor 12, 14 en 18 personen perfect.

Wilt u vast een beetje sfeer proeven? Neem dan een kijkje via de virtuele tour.

Een ruime familie accommodatie voorzien van alle luxe !

Welkom op de Twentse Hoeve

Voor een heerlijke vakantie met de hele familie, al uw vrienden of het complete bedrijf heten we u graag van harte welkom op De Twentse Hoeve, gelegen op vakantiepark De Tolplas. Geniet met z'n allen van de luxe van uw accommodatie, de gezelligheid van het samenzijn en een ontspannen vakantie waar u nog lang aan zult terugdenken! In onze comfortabele accommodaties voor 12, 14 en 18 personen ontbreekt het u aan niets.

Wilt u vast een beetje sfeer proeven? Neem dan een kijkje via de virtuele tour.