navigatie overslaan

Bosryck Eelen

In B&B ‘Bosryck Eelen’ voel je je vanaf het eerste ogenblik thuis. De gastvrije ontvangst, de gezellige locatie en de prettige sfeer garanderen een heerlijk, ontspannen verblijf.

Een plek om tot rust te komen én te genieten van al het goede van de natuur. In alle seizoenen!

De B&B, met plek voor 4 personen, bestaat uit: een entree, een gezellige woonkamer met open keuken voorzien van alle faciliteiten, fris opgemaakte comfortabele eenpersoons boxsprings met kwaliteitsmatrassen en een badkamer met douche en toilet.

Bed-, bad- en keukenlinnen is voldoende aanwezig. Je beschikt over een tv, kosteloos draadloos internet (wifi) en een eigen parkeerplaats. Er is een tuin met terras van ca. 100 m2. De gehele locatie staat tot je beschikking en door de ideale ligging kun je genieten van volledige privacy.

Ontbijtmand

Een rijkelijk gevulde ontbijtmand met verse streek ingrediënten om de dag gezellig, goed en gezond te starten wordt in onderling overleg tussen 06.00 uur en 09.00 uur bij de locatie bezorgd.

Er is een informatiemap aanwezig.

De gastvrouw is thuis in de fascinerende Sallandse Heuvelrug en kan je als geen ander adviseren over dagtrips. Laat haar weten welke onderwerpen en activiteiten je in het bijzonder interesseren en zij adviseert je graag en met verstand van zaken over de vele mogelijkheden in deze mooie regio.

Wees van harte welkom bij B&B Bosryck Eelen!