navigatie overslaan

Weidezicht

B&B boerderij Weidezicht is een bijzondere Bed & Breakfast en vakantiewoning op het platteland nabij Hellendoorn. Je kunt hier onthaasten en tot rust komen.

De boerderij is gelegen in een prachtige omgeving van weidse vergezichten welke worden ingeklemd tussen de Hellendoornse berg en de Lemelerberg. Een landschap waarin je actief kan recreëren maar waar je ook stil van kunt genieten. Tevens ligt het centraal ten opzichte van Hellendoorn, Raalte en Ommen. Prachtige plaatsjes met een eigen historie. In en rondom deze plaatsen worden verschillende activiteiten georganiseerd.

Twee ruime appartementen

In de boerderij zijn twee gastenverblijven gerealiseerd. "t Veld" en "de Schadde". Beiden ruime appartementen die volledig zijn ingericht als vakantiewoning met eigen oprit en parkeerplek, keuken, grote badkamer, zit- en eethoek. In 't Veld is ruimte voor 5 volwassenen en in de de Schadde zijn 4 slaapplekken. Een extra bed of kinderbed is uiteraard snel bijgeplaatst. Zo wordt het extra leuk om met meerdere gezinnen samen te komen of met vrienden heerlijk te genieten van al het moois wat Weidezicht je te bieden heeft. Bel of mail gerust wanneer je hierover meer informatie wilt.

Kirsten en Peter Sinnema verwelkomen je graag op Weidezicht!