navigatie overslaan

Feestelijke juli maand in Nijverdal: Acties en kinderentertainment in het centrum

  • 2 minuten leestijd

Ondernemersvereniging Op Naar Nijverdal roept samen met alle ondernemers de maand juli uit tot feestmaand met maar liefst 4 Zomerse Zaterdagen.

De herinrichting van het centrum van Nijverdal is in volle gang. Als alles volgens planning verloopt, zullen de werkzaamheden in 2025 afgerond zijn. Dan beschikt Nijverdal over een nóg aantrekkelijker dorpscentrum; een mooie plek met veel beleving, waar het leuk shoppen en heerlijk eten, drinken of gewoon even relaxen is.

Voorlopig moeten de ondernemers en het winkelend publiek nog even door de zure appel heen bijten, want verbouwen en winkelen gaan niet altijd hand in hand. Om de ondernemers een hart onder de riem te steken en het winkelend publiek alle reden te geven om in Nijverdal te blijven shoppen, roept Ondernemersvereniging Op Naar Nijverdal samen met alle ondernemers de maand juli uit tot feestmaand met maar liefst 4 Zomerse Zaterdagen.

De winkeliers slaan hierbij de handen ineen om iedereen het zand en de obstakels snel te laten vergeten. De mooiste spullen vind je namelijk toch echt ‘binnen’ in de winkels!

Deze maand kunt u door de ondernemers worden verrast op een bon voor een gratis kop koffie of thee met lekker gebak of voor de kids een lekker ijsje.

Elke zaterdag is het extra gezellig in het centrum met leuk kinderentertainment. Ballonnen clowns, schmink, bellenblaas springkussens en kids cars zullen met regelmaat te zien zijn in het centrum deze weken.

Kom dus gewoon shoppen in Nijverdal, help daarmee de lokale ondernemers en steek hen een hart onder de riem. Nog een paar maanden doorzetten en dan heeft Nijverdal een dorpskern waar we met zijn allen – bewoners, ondernemers én bezoekers – heel trots op kunnen zijn en blijven voor de komende jaren. DUS OP NAAR NIJVERDAL!!!