navigatie overslaan

Nieuw ZINiN Theaterprogramma 2024-2025

  • 2 minuten leestijd

Met een veelzijdig van prachtige voorstellingen en enkele verrassingen. Je kan een bonte mix van cabaret, muziek, dans, toneel, jeugdtheater en klassiek verwachten. Haal je agenda maar tevoorschijn!

Met shows van artiesten als René van Meurs, Guido Weijers, The African Mamas, Daniël Lohues, Niels Geusebroek, Nathalie Baartman en Woezel & Pip staat er weer een prachtig theaterseizoen te wachten. Het complete programma is hier te vinden en kaarten zijn te reserveren vanaf maandag 27 mei om 09.30 uur.

Grote namen, oude bekenden en nieuwe gasten

Naast de eerder genoemde grote namen als René van Meurs en Guido Weijers, verwelkomt ZINiN ook weer graag geziene gasten in Nijverdal. The African Mamas, Tangarine, Roué Verveer, Bökkers en Cesar Zuiderwijk keren met veel plezier terug. Nieuwe gasten die voor het eerst naar ZINiN komen, zijn bijvoorbeeld Wouter Monden (cabaret) en Michiel Borstlap (klassiek).

Verrassingen

Elk seizoen proberen we ook weer te verrassen. Een verrassende show is bijvoorbeeld ‘Het Moordmysterie – District 12’: een soort van live Cluedo en escaperoom in één, waar het publiek samen met de acteurs op zoek gaat naar de moordenaar. Ook de dinershow ‘Faulty Towers’ is een echte verrassing. Jij bent live getuige, tijdens een heerlijk diner, en onderdeel van de nooit eerder opgenomen dertiende aflevering van deze legendarische Britse comedyshow.

Speciaal voor de kinderen

Ook voor de kinderen is er in het nieuwe seizoen veel leuks te beleven. Woezel & Pip komen naar Nijverdal met een sprookjesfeest en ook het populaire konijntje Bing komt naar het ZINiN Theater. Nieuw dit seizoen zijn de muzikale voorleesvoorstellingen van ‘Muk’ en ‘De Billenbijter’, waar de kinderen gratis naar toe kunnen.

Start kaartverkoop nieuwe seizoen

De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen start op maandag 27 mei vanaf 09.30 uur via www.zinin.com, via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Tot ziens in het nieuwe ZINiN Theaterseizoen!