navigatie overslaan

Fietsen en eten op de Sallandse Heuvelrug

  • 1 minuten leestijd

Een heerlijk stuk fietsen en onderweg lekker eten? Trap van restaurant naar restaurant en geniet onderweg van de natuur tijdens het Culinair Rondje Sallandse Heuvelrug.

Toeristisch Bureau Hellendoorn en Toerisme Rijssen-Holten brengen de mooiste plekjes van de Sallandse Heuvelrug en de heerlijkste gerechten bij elkaar. Culinair Rondje Sallandse Heuvelrug is een fietstocht van 45 kilometer. De route begint en eindigt in Nijverdal. Voordat je op de fiets stapt begin je met een kopje koffie met iets lekkers. Hierna is het tijd voor de natuur: kijk je ogen uit over de uitgestrekte heidevelden met prachtige vergezichten en grootse bossen. Onderweg kun je op vertoon van vouchers aanschuiven voor een soepje, hoofd- en nagerecht. Alle drie in een ander restaurant.

Het fietsarrangement is in samenwerking met Lunchroom Het Dunant, Hotel/Gasterij ’t Losse Hoes, Tastoe Holten en Eetcafé De Droadnagel. Het arrangement is te fietsen op woensdag tot en met zondag. Je kan tot uiterlijk één dag van tevoren reserveren bij Tourist Info Nijverdal (tel: 0548-612729). De kosten zijn €38,50 per persoon.