navigatie overslaan

C1000 Museum open in de voorjaarsvakantie

  • 2 minuten leestijd

Aan de Katenhorstweg in Hellendoorn zit sinds een tijdje een heus C1000 museum.
Stap binnen in een betoverende reis door de tijd, waar het verleden tot leven komt. Het C1000 Museum brengt hulde aan de iconische Nederlandse supermarktformule die generaties lang een hoofdrol speelde in het alledaagse leven.

Ontdek de evolutie van boodschappen doen, van de bescheiden start tot de innovaties die het winkelen veranderden. Wandel door onze zorgvuldig samengestelde tentoonstellingen en bewonder een uitgebreide collectie van historische verpakkingen, zeldzame producten en memorabilia die een glimp bieden van ons verleden.

Duik in de sfeer van vervlogen tijden terwijl je de nostalgie van C1000 herbeleeft. Ervaar de opwinding van de eerste supermarktbezoeken en laat je inspireren door de verhalen die schuilgaan achter deze geliefde winkelformule. Of je nu een liefhebber bent van geschiedenis, een nostalgische ziel of gewoonweg nieuwsgierig naar het verleden, het C1000 Museum verwelkomt je graag voor een onvergetelijke reis terug in de tijd. Kom langs en beleef het verleden van C1000 in al zijn glorie. Je bent van harte welkom!

Entreeprijs
De entreeprijs voor volwassenen is €5.= inclusief 1 kopje koffie of thee. De entreeprijs voor kinderen tot en met 16 jaar €3.= inclusief glaasje ranja.

Adres:
C1000 Museum Katenhorstweg 2, 7447 RN Hellendoorn