navigatie overslaan

Wij zijn op zoek naar collega's

  • 2 minuten leestijd

ZINiN is dé organisatie in de gemeente Hellendoorn op het gebied van cultuur, educatie en informatie met zeven sectoren, namelijk: ZINiN Bibliotheek, ZINiN Theater, ZINiN Verhuur, ZINiN Cultuur, ZINema, het Openluchttheater en het Toeristisch Bureau Hellendoorn. Lijkt het leuk om bij ons te werken? We hebben een aantal leuke vacatures...

ZINiN is er voor jong en oud. Met meer dan 1000 (culturele) activiteiten op jaarbasis zijn wij er voor iedereen. Van de peuter die naar een theatervoorstelling gaat van Juf Roos, de 80-plusser die zich wegwijs maakt in digitale wereld van de overheid bij de bibliotheek tot de toerist die wij bij de Tourist Info adviseren over de diverse fiets- en wandelroutes in onze regio. Maar denk ook aan de vele bioscoopfilms bij ZINema, de prachtige filmhuisfilms in ons filmhuis, de sfeervolle avonden in het openluchttheater, de intieme shows in De Smidse en natuurlijk het gevarieerde aanbod aan theatervoorstellingen in ons fijne theaterzaal binnen. De activiteiten en diensten die plaatsvinden in onze vijf bibliotheek vestigingen verdienen hier ook een nadrukkelijke vermelding. De bibliotheek heeft zich de laatste jaren steeds meer ontwikkeld als laagdrempelige ontmoetingsplek voor jong en oud, maar ook als samenwerkingspartner met maatschappelijke en onderwijsinstanties. Leesbevordering, cultuureducatie en ontmoeting spelen hierbij een centrale rol.

Wij zijn ZINiN, wij zijn er voor iedereen!

Wil jij werken bij ZINiN? Lijkt het jou leuk om te werken bij ZINiN? Bekijk hier snel onze vacatures en wellicht word jij onze nieuwe collega.