navigatie overslaan

WRBikes

In de winkel in Haarle vind je alle sportieve fietsen van het Oostenrijkse merk KTM Bikes, een uitgebreid assortiment onderdelen, accessoires en kleding van gerenommeerde merken en een breed scala aan diensten zodat jij én je fiets soepel blijven draaien.

WRBikes is de eerste KTM Orange Shop van Nederland, dat betekend dat je hier fietsen kunt testen zonder verplichting. Door de jarenlange ervaring en samenwerkingen kan WRBikes service bieden waar je echt wat aan hebt.

Passie

Niet alleen voor een KTM fiets ben je hier aan het juiste adres. Bij WRBikes vindt je alles om sportief te fietsen met passie! Met diezelfde passie is dan ook het assortiment samengesteld. Zowel innovatieve producten van top kwaliteit, om net dat procentje beter te zijn, als ‘gewoon goede’ producten van gerenommeerde merken voor een nette prijs. Door de medewerkers zelf getest en beproeft, zodat zij je kunnen voorzien van écht persoonlijk advies.

Bovenal vind je bij WRBikes mensen met passie voor sportief fietsen, eerlijk persoonlijk advies en een lekker bakje koffie in het wielercafé.