navigatie overslaan

De Reggestee

Zoekt u rust, ruimte en comfort in een prachtige groene omgeving gelegen aan de Regge,dan bent u hier aan het juiste adres. Onze Bed en Breakfast en vakantiewoning stralen luxe en sfeer uit zodat u zich thuis zult voelen. Ook kunt u hier vergaderen of een kano huren om de prachtige Regge te ontdekken.

Omgeving:
De Reggestee ligt tussen Hellendoorn en Lemele, een prachtige plek aan de Regge met rondom uitzicht op de Lemelerberg, de Eelderberg en de Velderberg en op steenworp afstand van de Sallandse Heuvelrug. Vanaf de Reggestee kunt u starten met diverse fiets- en wandelroutes richting Hellendoorn, Archem, Den Ham, Lemele of Ommen. Vanuit de Reggestee zijn er tal van activiteiten te ondernemen, de Regge biedt naast de prachtige visplekken ook schitterende kanoroutes. U kunt uw kano bij ons huren. Het Pieterpad loopt dicht langs de Reggestee.

Vergaderen
Op onze authentieke monumentale deel van de Reggestee kunt u uitstekend terecht voor vergaderingen. Deze inspirerende, warme omgeving leent zich bij uitstek voor een team of hei sessie. Alle vergader faciliteiten zijn hiervoor aanwezig.Als onderbreking kan er vanuit De Reggestee een heerlijke wandeling gemaakt worden door de prachtige natuur langs de Regge. Tevens kunnen wij zorgen voor een uitgebreide lunch met streekproducten en een afsluitend heerlijk diner.