navigatie overslaan

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Genieten van heidevelden vol karakteristieke jeneverbessen. Stevig klimmen naar één van de toppen van de Sallandse heuvelrug met verrassende uitzichtpunten. De rustzoeker komt op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg goed aan zijn trekken.

Maar voor de actieve mens is er ook genoeg vertier, zo starten er vanaf het park diverse fiets- en wandeltochten. Voor de actieve mountainbiker zijn er ook een aantal ATB’s te huur bij de receptie. Ook andere activiteiten zoals bowlen, midgetgolf en huifkartochten zijn mogelijk. Daarnaast biedt Landal het gehele jaar diverse activiteiten aan binnen het Fun en Entertainment team. Wist je dat ze ook buiten de vakanties om kinderfeestjes houden?.

Voor een kop koffie, heerlijk diner, of vers gemaakte pizza’s kunt u iedere dag terecht in de horecagelegenheden. De parksupermarkt biedt de gehele week vers afgebakken broodjes aan. Daarnaast kunt u er terecht voor de dagelijkse boodschappen.

Uniek op het park zijn de 12- en 24-persoonsbungalows die prima geschikt zijn om gezellig samen met de familie door te brengen. Daarnaast beschikt De Hellendoornse Berg over 4 extra luxe woningen die compleet ingericht zijn met een wellnessruimte.

De nostalgisch vormgegeven en modern ingerichte vakantiebungalows aan de rand van de Sallandse Heuvelrug zijn dan ook een prima uitvalsbasis voor de rustzoeker en de avonturier. Daarnaast zijn er meerdere bungalows vernieuwd, voor de laatste informatie verwijzen we u naar landal.nl/hellendoornseberg.

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg