navigatie overslaan

De Wilgenweard

Actief ontspannen genieten met je familie en vrienden

Bij De Wilgenweard in Nijverdal kun je kiezen uit een uitgebreid aanbod van sportieve activiteiten en thematische arrangementen. Maar ook van lekker eten drinken in het Grand Café of op 1 van de terrassen aan de Regge. Uitdagende uitjes, feesten, zakelijke arrangementen en trainingskampen op een unieke locatie! Voor groepen van 2-350 personen

Lekker buiten op het water, in de bossen of binnen

Met je familie of vrienden genieten van kanovaren, suppen of een tocht met de rondvaartboot over de Regge? Of de bossen in voor een spannende gpstocht te voet of op de mountainbike? Of een echte groepsactiviteit als Expeditie Robinson of Wie is de Saboteur beleven?

Kies uit een uitgebreid aanbod

Bij De Wilgenweard in Nijverdal kun je kiezen uit een uitgebreid aanbod van sportieve activiteiten en thematische arrangementen. Maar ook van lekker eten drinken in het Grand Café of op 1 van de terrassen aan de Regge.

Je vind ons op een unieke locatie

De Wilgenweard Nijverdal vind je op een unieke locatie middenin het groene hart van Overijssel. Je ervaart direct al het buitenlevengevoel op onze accommodatie, die gelegen is aan de oevers van rivier de Regge en aan de voet van de Sallandse Heuvelrug.

Meer informatie

Voor boekingen en informatie kun je altijd binnenstappen van maandag t/m zondag tussen 09.30 en 17.00 uur of bellen: 0548-681338. Mailen kan altijd: info@wilgenweard.nl. Of kijk op: wilgenweard.nl