navigatie overslaan

In de Tonne

Op de rand van Salland en Twente, ligt het oude plaatsje Hellendoorn. In het centrum hiervan vind u Restaurant en Zalencentrum "In de Tonne", waar gezelligheid nog troef is.

In het restaurant kunt u keuze maken uit een uitgebreide menukaart die in het dialect is geschreven. (de vertaling staat erbij). Zo leert u het ons dialect op de koop toe!

Als onze gast kunt u zich in Hellendoorn en omgeving uitstekend vermaken, zoals wandelen en fietsen in de uitgestrekte bossen. (op nog geen 5 minuten afstand). Wilt u de omgeving op de fiets bekijken dan hebben wij voor u een fietsarrangement samengesteld waarbij u kunt kiezen uit verschillende routes met verschillende afstanden variërend van 15 tot 48 km.

Maar misschien wilt u wel een dagje naar het nabij gelegen Avonturenpark met de kinderen, of een bezoek brengen aan de oudheidskamer, molens bekijken, of de meer dan 900 jaar oude kerk bezichtigen.."de Oale Grieze"... Het Pieterpad lopen en daarna lekker bij ons eten... Of bekijk de omgeving eens tijdens een rit op een authentieke solex!

Zalencentrum In de Tonne beschikt over moderne zalen die bijzonder geschikt zijn voor recepties, vergaderingen, diners, warme- en koude buffetten of bruiloften. Wij bieden u zalen 'op maat' van 10 tot 250 personen.

Onze medewerkers spannen zich graag in om uw feest tot een succes te maken.