navigatie overslaan

Restaurant De Sallandse Berg

U kunt bij ons heerlijk All Inclusive eten en drinken, incl. bier (tap), wijn, koffie en thee, voor een vast bedrag per persoon.

Bij ons buffet heeft u een enorme keuze van meerdere keukens. Onze koks bereiden dagelijks de gerechten met dagverse producten. En daar mag u zoveel van eten als u wilt! Doordat wij een All-Inclusive concept hebben, betaalt u niet voor wat u eet maar voor de tijdsduur.

Vlees en vis van de grill
U heeft bij ons ruime keuze aan verschillende vlees- en vissoorten die u door een van onze koks kunt laten grillen

Aziatische Wokgerechten
Stel uw eigen wokgerecht samen en laat dit door een van onze koks wokken.

Saladebuffet
Het saladebuffet beschikt over een uitgebreide variatie van frisse salades.

Sushi’s
In het restaurant is er een apart gedeelte waar de sushi’s ter plekke voor u klaar worden gemaakt.

Oer-Hollandse Pannenkoeken
Onbeperkt genieten van pannenkoeken en poffertjes!

Desserts
Om de maaltijd goed af te sluiten, mag een heerlijk dessert natuurlijk niet ontbreken! Wij bieden een uitgebreide keuze aan heerlijke desserts en schepijs. In het restaurants staan ook twee chocoladefonteinen waar u lekkere hapjes mee kunt dippen.

Zeer geschikt voor o.a. gezinnen (aparte speelzaal voor kinderen), familiefeesten, bruiloften, jubileumfeesten en bedrijfsfeesten.

Het is tijd voor een heerlijke lunch!
Lunchen in Nijverdal en omgeving? Dat kan het beste bij Restaurant De Sallandse Berg. Wij zijn gelegen aan de mooiste locatie van Overijssel (en misschien van heel Nederland): de noordzijde van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug te Nijverdal. Naast een waanzinnig uitzicht kunt bij ons heerlijk genieten van uitgebreide lunchgerechten en koffie.

Of u nu komt voor een kop koffie met gebak na een gezellige boswandeling door het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, komt “bijtanken en opladen” na of tijdens een intensieve sportdag of komt ontspannen na een dagje winkelen met uitgebreide lunch, wij zijn bij uitstek de ideale plek hiervoor. Vanaf het Avonturenpark Hellendoorn is het circa 5 minuten rijden. Vanaf het centrum van Nijverdal is het minder dan 2 minuten rijden. Kom genieten van een heerlijke lunch in ons sfeervolle restaurant of op het terras. De uitgebreide lunchkaart biedt voor ieder wat wils. Van een zalig broodje zalm, panini, kroketje, salade, uitsmijter tot een uitgebreide 3-gangen (zakelijke) lunch. Het is allemaal mogelijk!

De koffie staat klaar! Met wie komt u?

Zomeropeningstijden
In de maanden juli en augustus is het restaurant ook op maandag geopend!