navigatie overslaan

Café 'n Tip

Café Eetcafé Cafetaria 'N Tip in Daarle is een veelzijdig bedrijf waar van een snelle hap in de cafetaria maar ook een biefstukje, in ons eetcafé of op het sfeervolle terras, genoten kan worden.

Tevens is het café de thuisbasis van een darts- en biljartvereniging en is er regelmatig live muziek. Voor een feestje bij u thuis kan de complete catering worden verzorgd.

Sinds 2004 is Cafetaria n Tip aangesloten bij de Big Snack formule.Deze formule stelt ons in staat om onze eigen kwaliteitsproducten te hanteren. Regelmatig zijn er leuke acties, ook voor kinderen!

Wilt u een feest houden in een informele, gezellige sfeer? Dat kan prima bij ons in het café. In een mooie entourage verzorgen wij huwelijksrecepties, verjaardagen en andere jubilea. Ook verzorgen wij graag uw feestje bij u thuis of op locatie. Je eigen trouwfeest houden in een tent thuis? Wij hebben ervaring in het verzorgen van een compleet huwelijksfeest. Wilt u graag een warm en/of koud buffet? Informeer dan vrijblijvend naar de vele mogelijkheden bij Café n Tip. We stellen ook graag met u een buffet samen!

Organiseert u zelf een feest maar mist u nog de inventaris hiervoor? Dan kunt u deze bij ons huren:

Een heerlijke varkenshaas, een malse biefstuk maar ook de bekende schnitzelvariaties vindt u op de grote kaart. Alleen lichte trek? Dan is er op onze kleine kaart ook genoeg te kiezen. Wij stellen groepen ook graag in de gelegenheid om samen met ons een speciaal menu samen te stellen.

De naam vindt zijn oorsprong in het stuk land waarop het bedrijf gebouwd is. In de volksmond werd het driehoekige stuk land tegenover de kerk n Tip genoemd.