navigatie overslaan

Otter IJs en Chocolade Nijverdal

De gezellige winkel in Nijverdal is sinds 14 maart 2022 in handen van Marcel en Martine Otter.

Vers

Het dagelijks vers bereide schepijs wordt voorzien van de beste, en waar mogelijk lokale, ingrediënten. Kom langs in onze winkel voor een heerlijk ijsje.

In het hoogseizoen zijn er 33 verschillende, afwisselende smaken. Voor elk wat wils!

Ook zijn er milkshakes verkrijgbaar die je kunt samenstellen uit alle aanwezige smaken. Een echte traktatie! Net als de ambachtelijk gemaakte ijstaarten en de overheerlijke ijskoffie.

Chocolade

Het geheim van de chocolade? De ruime, gevarieerde keuze! Altijd een aantal vaste bonbons, maar ook geregeld afwisseling van smaken. En als je het dan ook nog eens cadeau krijgt in een hele mooie, smaakvolle verpakking dan ben je helemaal fan.

Verhuur & Bestel

Er is ook een mogelijkheid om Otter IJs en Chocolade op locatie te laten komen. Hiervoor is er een ijsbar (maximaal 3 smaken) en door jou zelf te bedienen, maar er is ook een hele mooie, nieuwe ijskar. Hier kun je 7 verschillende, heerlijke smaken uit het actuele assortiment kiezen waarmee je elk feest, evenement of activiteit een glimlach op elk gezicht tovert! Het enige wat nodig is, is de stroomaansluiting, de rest wordt verzorgd. Vraag naar de mogelijkheden via contact@otter-ijsenchocolade.nl.