navigatie overslaan

Avonturenpark Hellendoorn

Verscholen in de prachtige bossen ligt het gezelligste familiepretpark van Nederland; Avonturenpark Hellendoorn! De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn kort.

Avonturenpark Hellendoorn biedt 30 topattracties voor de hele familie. Voor de nodige waterpret combineren pretparkbezoekers in de zomer hun uitje met een bezoek aan het Aquaventura Slidepark. Traditiegetrouw wordt het seizoen in oktober afgesloten met het griezelige Heksendoorn en voor de echte durfal met Screams. Laat je verrassen door de attracties, shows en evenementen in Avonturenpark Hellendoorn!

Aquaventura Slidepark

Van juni tot en met september beleef je waterpret in Aquaventura Slidepark! Met 11 waterglijbanen, een heerlijk zandstrand en voor de kleintjes een waterspeeltuintje is het in de zomermaanden heerlijk vertoeven in dit waterpark. Het slidepark kan alleen bezocht worden in combinatie met een bezoek aan het Avonturenpark.

Heksendoorn

Hou je van griezelen? Dan kun je in Avonturenpark Hellendoorn de hele maand oktober je lol op tijdens Heksendoorn! Betreed spookhuizen en bekijk de griezelshow, terwijl heksen en andere griezels je op de hielen zitten. Tijdens dit populaire Halloween-evenement voor families bepalen kinderen zelf hoe spannend het wordt door met een toverstafje de griezels op afstand te houden.

Screams

Durf jij je angsten te overwinnen? Verzamel al je vrienden om je ergste nachtmerrie te overwinnen. Screams is al een aantal keer verkozen door het publiek als beste Halloween evenement in Nederland.

Openingstijden

Avonturenpark Hellendoorn hanteert flexibele openingstijden. De eindtijden kunnen variëren op basis van aantal bezoekers en weersomstandigheden. Voor een totaal overzicht van de openingstijden kun je hier terecht.

In de maanden november t/m maart is het park gesloten.