navigatie overslaan

Bosspel

Ontrafel het geheim van de oude Herberg en ga op zoek naar de verdwenen schatkist. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen dit uitdagende spel (met hun ouders) in de buitenlucht spelen en tegelijk genieten van de natuur!

Natuurmonumenten en Herberg De Pas hebben samen op Erve De Pas in Haarle een spannend bosspel ontwikkeld. Tijdens de 2 uur in het bos, moeten kinderen en ouders een tiental opdrachten uitvoeren om er achter komen waar de schatkist zich bevindt. De intelligentie, creativiteit en doorzettingsvermogen van de deelnemers wordt stevig op de proef gesteld. Zo moeten zij onderweg o.a. kaartlezen, speuren, puzzelen en rekenen! De schatkist én het geheim van de oude Herberg vinden lukt alleen als ze de juiste code kraken.

Reserveren
Het spel is te koop bij Herberg de Pas voor € 15,00 per spel (max 4 kinderen per spel). Leden van Natuurmonumenten krijgen op vertoon van hun ledenpas € 5,00 korting. Als je ter plekke lid wordt van Natuurmonumenten, krijg je daarnaast ook nog een kortingsbon t.w.v. €10,00 voor Herberg De Pas.

Het spel kan dagelijks gespeeld worden tussen 10.00 – 15.00 uur en is corona proof! Op maandag is Herberg De Pas gesloten (m.u.v. de feestdagen). Reserveer via tel: 0548-852038 of reserveer online via www.herbergdepas.nl via de knop “bestellen”.