navigatie overslaan

ZINema draait The Great Composers: In Search of Haydn Een vrolijke en informatieve film over het leven van Joseph Haydn

Door middel van onthullende interviews met experts, gedetailleerde fragmenten uit de persoonlijke herinneringen van Haydn, krijg jij als kijker een geweldig inzicht in het leven van de componist Joseph Haydn.

+ 1 foto's

De nadruk van de film, die op zondag 7 november om 11.00 uur bij ZINema draait, ligt bij de uitvoering en interpretatie van de werken van deze bijzondere componist.

Adembenemende uitvoeringen
In de film, die door de Britse documentairemaker Phil Grabsky werd gemaakt, zijn adembenemende uitvoeringen te zien en te horen van enkele meest gevierde muzikanten ter wereld. Grabsky laat de grootste vertegenwoordigers van Haydn aan het woord en werpt zo een nieuw licht op de meester en zijn werk. Haydn, die zijn jongere vriend Mozart overleefde, was een van de productiefste componisten van zijn tijd en schreef maar liefst meer dan 100 symfonieën. Bovendien schreef hij zo`n 170 composities, waar onder trio's voor bariton.

Kaarten reserveren
Kaarten voor deze film zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook vi

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 9,00
Prijs voor leden
€ 7,50
CJP prijs
€ 8,50