navigatie overslaan

Rayen Panday

Waarom hebben we het nodig om constant door van alles en nog wat te worden getriggerd? Rayen Panday vraagt zich in zijn vijfde solo af: wat is er nog écht speciaal?

+ 1 foto's

Hij is niet te beroerd om de trekker over te halen en dwingt het ene na het andere lachsalvo af. Rayen Panday won de persoonlijkheidsprijs van het ‘Groninger Studenten Cabaret Festival’ en is sinds 2016 lid van ‘Comedytrain’. Met zijn natuurlijke en ontspannen podiumprésence belooft het een hilarische avond te worden. Op zaterdag 25 september staat Rayen Panday in het ZINiN Theater.

Hoge grapdichtheid

Waarom is al het nieuws tegenwoordig ‘Breaking News’? Waarom moet je het er tegenwoordig bij zetten als je een foto hebt genomen zónder flits? In ‘Trigger’ vraagt Rayen zich af of de overvloed aan triggers niet juist een averechts effect heeft. Alles maar de hele tijd bijzonder vinden, inclusief jezelf. Rayens vorige voorstelling, ‘Fenomeen’, kreeg vier sterren van NRC: “Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid.”

Een eigen Netflix-special

Rayen vertelt op zijn eigen, inmiddels zeer succesvolle manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven. Hij zingt heerlijke nummers, waarbij hij zichzelf op piano begeleidt. Met zijn stand-up comedystijl schaart hij zich in de traditie van Amerikaanse komieken als Eddie Murphy en Jerry Seinfeld. Hij werd als één van de drie comedians gevraagd om zijn eigen Netflix-special op te nemen, waarna zijn internationale succes toenam.

Kaarten reserveren

Reserveer nu uw kaarten via deze link. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 19,50