navigatie overslaan
Kunst & cultuur

Rob Scheepers en Thijs Kemperink in Openluchttheater

Op zaterdag 21 augustus ontvangt het Openluchttheater Nijverdal de cabaretiers Rob Scheepers en Thijs Kemperink met open armen voor avond vol humor en plezier. Twee shows op één avond.

+ 1 foto's

Regionale achterban
Kemperink en Scheepers hebben beide een regionale achterban: Kemperink in Twente, Scheepers in Brabant. Deze zomer delen ze het podium met een dubbelprogramma. De een bespeelt het publiek voor de pauze, de ander vuurt zijn grappen na de pauze af. Het wordt dan ook een avond met Brabantse en Twentse gemoedelijkheid en humor. Bij Kemperink is de sfeer altijd goed. Het publiek buldert in de regel om zijn kwinkslagen en grapjes. Rob Scheepers beantwoord ongemakkelijk vragen met flair en krijgt zijn bezoekers dan ook altijd aan het lachen.

BorrelBox
Maak uw theaterbeleving compleet met de BorrelBox van de Zuivelhoeve. Deze box bevat een heerlijke borrelgarnituur voor 2 personen. Deze box is te boeken bij uw tickets voor € 9,50 per stuk. Indien u al tickets heeft is de BorrelBox te bestellen via onderstaande link: BorrelBox: BorrelBox Rob Scheepers en Thijs Kemperink

Kaarten reserveren
Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489. Voor deze show werken wij met een coronatoegangsbewijs.

Coronatoegangsbewijs
Bij deze voorstelling werken wij met een coronatoegangsbewijs. Op deze manier mogen wij de volledige capaciteit in het openluchttheater benutten. Hoe werkt dit? Het Coronatoegangsbewijs is te verkrijgen na een volledige vaccinatie, een negatieve test of een herstelbewijs. Naast uw kaartje voor de voorstelling moet u dus ook een coronatoegangsbewijs en ID kaart kunnen tonen bij de kaartcontrole. Deze persoonlijke QR-code is te verkrijgen via de CoronaCheck-app. Op de website coronacheck.nl vindt u alle benodigde informatie. Via deze manier mag de 1.5 meter regel losgelaten worden. Tot en met 13 augustus geldt wel de maatregel dat elke bezoeker een vaste zitplaats moet hebben. Tijdens de voorstelling mag u alleen van uw plaats af voor een toiletbezoek. De bar is geopend voorafgaand aan de voorstelling.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 18,50