navigatie overslaan
Brood, Cuby en Sweet d’Buster

Still Believe

De band Still Believe werd opgericht door Hans la Faille, de oude kameraad én drummer van Herman Brood. Niet lang daarna bracht de band hun eerste album ‘Still Believe’ uit als ode aan Herman Brood, Cuby & The Blizzards en Sweet d’Buster, een samengestelde mengeling van blues en rocknummers.

+ 1 foto's

Oude tijden herleven in het openluchttheater met de band Still Believe.En de muziek van deze legendarische bands is op zaterdag 28 augustus te horen in het Openluchttheater Nijverdal.

Ode aan Herman Brood
Het bloed kroop waar het niet gaan kon en dus richtte de 73-jarige Hans la Faille na een lange carrière in 2019 de band Still Believe op, samen met zijn oude bandmaten Herman Deinum (Cuby & The Blizzards, Sweet d’Buster), Bertus Borgers (Sweet d’Buster), Erwin Java (Wild Romance, Cuby) en met Ralph de Jong. De band is vernoemd naar het beroemde nummer van Herman

Brood ‘Still Believe’ en is een ode aan de bands van Brood, Sweet d’Buster en Cuby & The Blizzards. Ze speelden in november 2019 voor het eerst als band in Odeon in Zwolle, waar het eerste album aan Johan Derksen werd uitgereikt. En dat concert smaakte naar meer. De jongens aasden op een tournee en die droom komt nu eindelijk uit. Zaterdag 28 augustus spelen ze de sterren van de hemel in het openluchttheater in Nijverdal en laten ze zien dat die oude rockers er nog steeds toe doen. De bezetting deze avond is: Hans la Faille, Bertus Borgers, Ralph de Jongh, Cedric Siegers, Herman Wolters, Feico Nijdam en als backing vocals ‘The Ones’.

Kaarten reserveren
Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

Coronatoegangsbewijs
Bij deze voorstelling werken wij met een coronatoegangsbewijs. Hoe werkt dit: Het Coronatoegangsbewijs is te verkrijgen na een volledige vaccinatie, een negatieve test of een herstelbewijs. Naast uw kaartje voor de voorstelling moet u dus ook een coronatoegangsbewijs en ID kaart kunnen tonen bij de kaartcontrole. Deze persoonlijke QR-code is te verkrijgen via de CoronaCheck-app. Op de website coronacheck vindt u alle benodigde informatie. Klik hier voor een filmpje met uitleg. Via deze manier mag de 1.5 meter regel losgelaten worden. U hoeft geen vaste zitplaats te hebben en de bar is tijdens de voorstelling geopend.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 15,00