navigatie overslaan
Actief

“Naar buiten”

Ieder seizoen is er wel iets te beleven en te ontdekken in de natuur. Wandel mee over de Sallandse Heuvelrug met de gids van Staatsbosbeheer.

+ 1 foto's

Door de seizoenen heen heb je nooit dezelfde wandeling. Van het frisse jonge groen aan de bomen, de paarse heide , de glooiende heuvels in herfstkleur en mooie vergezichten in de winter: elk seizoen heeft zo zijn charme. Onderweg vertelt de gids over de natuur, cultuurhistorie en het ontstaan van de Sallandse Heuvelrug. Dus wat voor weer het ook is: kom mee naar buiten en geniet van de zon op je gezicht, de wind door je haren of de kou op je wangen!

Wandel deze zomer eens mee met een gids. Dit kan op maandag 12, 26 juli of 9 en 23 augustus en geniet van de Sallandse Heuvelrug. De gids neemt u mee door de bossen en naar de heide. Geniet van het bos, de prachtige vergezichten en het on-Hollandse landschap op de Sallandse heuvelrug.

De start van de wandelingen is bij het Buitencentrum van Staatsbosbeheer, Grotestraat 281, 7441 GS Nijverdal. De wandeling start om 14.00 uur duurt ongeveer 2 uur. De lengte van de wandeling is rond de 4 à 5 kilometer. Kosten voor volwassenen €6,-- en €3,-- voor de kinderen t/m 12 jaar.

De Sallandse heuvelrug biedt u bergen aan natuur. Een prachtige wandeling voor het hele gezin. Ga mee op ontdekkingstocht door het bos. Kijk naar de verschillende bloemen en bomen en voel de zomer.

Aanmelden via deze link Na de wandeling is het heerlijk bijkomen in het restaurant Buitengewoon Lekker in het Buitencentrum.

Informatie: Buitencentrum aan de balie of telefonisch 0548-612711

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 6,00
Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 3,00