navigatie overslaan
Actief

Auto Aaltink Nijverdalse CityRun

De Auto Aaltink Nijverdalse CityRun beleeft zondag 26 september haar vierde editie. Een topdag vol gezelligheid in de dorpskern van Nijverdal.

+ 1 foto's

Het doel van de CityRun Nijverdal is een sportief evenement voor lokale en regionale helden. Ieder op zijn eigen niveau. Een getrainde hardloper die een top tijd gaat neerzetten, maar ook de hardloper die voor het eerst van zijn leven een 5 kilometer wedstrijd gaat lopen en deze euforie gaat ervaren. Er is dit jaar weer veel aandacht voor het randprogramma: Lekker eten, vertier en gezelligheid langs het hele parcours. Het publiek kan genieten van diverse muziekstijlen langs het parcours.

3 afstanden

De Auto Aaltink Nijverdalse CityRun is een hardloopwedstrijd over 3 afstanden; De Heutink KidsRun, De Haere 5km en de D&A 10km. De jongste lopers, van 4 t/m 9 jaar, lopen 1 ronde van 650 meter. De atleten van 10 t/m 12 jaar lopen 2 rondes. Het standaard parcours voor de 5km en 10km is 2,5 kilometer lang door het centrum van Nijverdal. Elke deelnemer ontvangt een geweldige medaille.

De school met de meeste deelnemers bij De Heutink KidsRun (procentueel gezien) trakteren wij ook nog eens op ijs van Bakkerij Lorkeers. Geef dus bij de inschrijving duidelijk aan op welke school je zit.

Nieuw dit jaar: G-run De Auto Aaltink Nijverdalse CityRun heeft een nieuw onderdeel op het programma staan: De Apotheek Nijverdal – G-run. Heb je een beperking? De G-Run is dan speciaal voor jou. De deelnemers aan de G-run lopen 1 ronde van 650 meter. Ben je in staat om 5 of 10 km te lopen, dan mag je uiteraard gewoon meedoen op die afstand.

Meedoen op 26 september?

Schrijf je nu in voor één van de afstanden. Dit mag je als echte hardloopliefhebber niet missen. “Iedereen voelt zich een winnaar als hij/zij over onze finish-streep komt”.

Wil je deze dag beleven als vrijwilliger? Ook zij zijn hard nodig om dit evenement tot een succes te maken. Meld je als vrijwilliger via de website: www.cityrunnijverdal.nl.

Wanneer