navigatie overslaan
Kinderen

OERRR Speuren naar sporen

Je eigen voetspoor in de modder ken je vast wel, maar van welk dier is toch dat spoor dat je in het bos of misschien wel in je eigen tuin tegen komt? Ga mee met de boswachter op zoek naar sporen op De Sprengenberg.

+ 1 foto's

Je eigen voetspoor in de modder ken je vast wel, maar van welk dier is toch dat spoor dat je in het bos of misschien wel in je eigen tuin tegen komt? De boswachter gaat op zaterdag 22 augustus van 14.00 tot 15.30 uur op zoek naar sporen op De Sprengenberg. Deze activiteit is voor gezinnen met kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Speuren naar sporen
In de natuur is natuurlijk nog veel meer te ontdekken dan alleen pootafdrukken. Uilenballen, drollen, holletjes en dierenpaadjes; je vindt ze allemaal op De Sprengenberg! Wil jij alles te weten komen over sporen? Ga dan mee met de boswachter, hij weet waar je de sporen kunt vinden op De Sprengenberg.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 6,00
Prijs voor leden
€ 4,20

Er kan een beperkt aantal deelnemers mee. Boek daarom tijdig via: www.natuurmonumenten.nl/salland. Verschillende tarieven voor kinderen, lid/niet-lid. Ouders en/of begeleiders gratis.