navigatie overslaan

Loop naar de maan

Kijk eens omhoog en zie de Maan én wat sterren stralen aan de donkere hemel. Een wandeling in het donkere bos bij maanlicht zult u niet gauw vergeten.

+ 1 foto's

Beleef het donker en de Maan bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Grotestraat 281, 7441 GS in Nijverdal. Gaat u woensdag 16 februari mee? Deze keer start de “Loop naar Maan” wandeling om 16.30 en rond 19.30 uur zijn we weer terug. Met een gids vertrekt u wanneer het nog licht is. Bij helder weer kunt u genieten van een zonsondergang en langzaam wordt het donker en komt bij helder weer de Maan op.

De nadruk van de wandeling ligt op de mystieke sfeer van de natuur in het duister, zoals de silhouetten van bomen en struiken én de stilte. Met een beetje geluk hoort u de roep van een uil, of kruist een ander nachtdier het pad... Onderweg hoort u verhalen over de natuur en donker. Maar ook over de maan, zon en planeten. En nu maar hopen dat er geen wolkje aan de lucht is.

Trek warme kleding en stevige schoenen aan. Kosten voor deelname zijn voor volwassenen €9,50 kinderen tot en met 12 jaar €6,50

Opgeven kan via deze link

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 6,50
Entreeprijs Volwassenen
€ 9,50