navigatie overslaan

Springfestijn

Bij Ouder&Kind - zwemmen in zwembad Het Ravijn leren de kids zich vertrouwd te maken met het water op 11 en 12 maart. We stimuleren deze woensdag- en donderdagochtend met het thema ‘Springfestijn’, op een leuke en speelse wijze de zelfredzaamheid.

+ 1 foto's

Het is bijna lente, kom lekker springen. Springen van de kant, springen door een hoepel en springen over hindernissen. We springen samen in het zwembad, waardoor de kids lekker watervrij worden. Het belooft een gezellige ochtend te worden met veel gespring en gespetter! Samen met je kind, vanaf 3 maanden t/m 4 jaar, zwemmen onder professionele begeleiding. Goed voor de lichamelijke en sociale ontwikkeling van het kind. Voorop staat vooral veel waterplezier.

Ouder&Kind - zwemmen is een heerlijk moment voor ouders en/of grootouders om samen te genieten van hun (klein)kind in het warme water van het Recreatiebad.Tijdens de inloopochtend op de woensdag en het Ouder&Kind - zwemmen op de donderdag zijn ouders, opa’s en oma’s of de oppas van harte welkom!

Kijk voor tijden en tarieven op deze link of bel de receptie, telefoon 0548-613 516.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 4,75