navigatie overslaan
Kinderen

'N BOS FOOD & DRINKS FESTIVAL! VERPLAATST NAAR 12 JUNI 2021

Op zaterdag 13 juni 2020, in het knusse dennenbos aan de Haarweg 1S in Daarle, wordt de derde editie van het 'n Bos Food & Drinks Festival gehouden. Tussen 14.00 en 21.00 uur is het bos omgetoverd tot festivalterrein en staan food(trucks), drinks, lifestyle products, music, art en dance centraal.

+ 1 foto's

Wegens twee geslaagde edities van het 'N BOS FOOD & DRINKS FESTIVAL, zijn de twee ondernemingen ’n Zich en ASociaal achter de schermen alweer bezig met het enthousiasmeren van foodtruckers en standhouders voor de derde editie van 'N BOS FOOD & DRINKS FESTIVAL. In een idyllische omgeving bezoekers culinair te laten genieten onder het genot van een heerlijk drankje, daar gaan ze voor.

Save the date!
Het knusse dennenbos aan de Haarweg wordt op zaterdag 13 juni 2020 wederom omgetoverd tot festivalterrein. Op het terrein, gelegen in een bos, kan iedereen genieten van food(trucks), drinks, lifestyle products, music, art en dance. Daarnaast worden er verschillende activiteiten aangeboden voor kinderen. Het terrein is gratis te betreden.

Voor meer informatie en de laatste nieuwtjes rondom ’n Bos Food & Drinks Festival verwijst de organisatie naar de Facebookpagina van het festival.

https://www.facebook.com/BosFoodDrinksFestival/

Het evenement 'N BOS FOOD & DRINKS FESTIVAL wordt georganiseerd door ondernemingen ’n Zich en ASociaal zijn.

Wanneer