navigatie overslaan
Muziek

Nijverdal gaat Back to the Sixties !

Zaterdagavond 16 november organiseert het vrijwilligerscomité Back to the Sixties Nijverdal- Hellendoorn en omstreken, opnieuw een avondje ouderwetse Rock and Roll.

+ 1 foto's

Het wordt een “klassieke” sixties avond zoals die al sinds 1985 door dit comité worden georganiseerd. Een avond onder elkaar met leeftijdsgenoten uit de roemruchte jaren 60. Goed beschouwd is een Back to the Sixties avond, een muzikale reünie vol nostalgie aan die goeie ouwe tijd. Dat was de tijd waar radio Luxemburg, Veronica en Herman Stok de favoriete zenders en programma’s waren op radio en tv en geluk, inderdaad heel gewoon was.

Non stop muziek met twee bands!
Het comité Back to the Sixties heeft ook dit keer weer kosten nog moeite gespaard om er muzikaal gezien een echte top avond van te maken, want er treden maar liefst twee bands op.

Killer and the Cool Cats starten de avond vol gas.
De avond begint om 20.00 hr. met Killer and the Cool Cats. Deze band maakt de enige echte onvervalste Rock and Roll muziek in de stijl van icoon Jerry Lee Lewis. Dat betekent: ruige stevige stampende Rock and Rool waarbij de piano met handen en voeten wordt bespeeld. Alom bekende nummers zoals Johny B Goode, Jail House Rock en natuurlijk Great Balls of Fire komen voorbij, maar ook nummers als Do You Love me van The Contours staan op de speellijst. Killer and the Cool Cats speelden onder andere met Linda Gail Lewis, de zus van Jerry Lee Lewis. Het is voor het eerst dat dit soort muziek in Nijverdal te horen en te zien is, een feit waar het comité natuurlijk best wel een beetje trots op is.

Beatline is de tweede band.
Er zijn maar weinig Sixtiesbands die anno 2019 nog worden ingevuld door bandleden die de jaren 60 zelf hebben meegemaakt, Beatline is er één van. Beatline: een sixties-coverband zonder tierelantijnen maar wel met een ijzersterk repertoire. Het zijn echte “stimmungsmachers” en dat betekent: je krijgt alleen maar nummers om mee te zingen, kan het beter ?

Het belooft al met al een swingende party te worden bij de Bowling Boerderij, een party om mee te zingen met klassieke meezingers en op de dansvloer te zijn. Het motto van het comité Back to the Sixties, is daarom al Jaren: “never ever a dull moment” .

Back to the Sixties een nostalgische muziekavond
Waar: Bowling Boerderij Koersendijk 5 Nijverdal.
Wanneer: Zaterdagavond 16 november.
Aanvang: 20.00 - Deuren open om 19.30
Kaarten: €10,00 verkrijgbaar bij Primera Willem Alexanderstraat 9 te Nijverdal.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 10,00