navigatie overslaan
“Persoonlijke ervaringen als intensieve mantelzorger”

Altzheimercafé

Het thema van dit Altzheimercafé vanavond is “Persoonlijke ervaringen als intensieve mantelzorger”. Ervaringsdeskundige Marty van Petersen vertelt deze avond over haar persoonlijke ervaringen over haar leven met iemand die geheugenproblemen heeft/ontwikkeld.

+ 1 foto's

Hoe merk je dat er iets ‘niet pluis’ is, de weg naar diagnose, verzorging thuis, opname in het verzorgingshuis, etc. Vragen die we allemaal kennen of waarmee we geconfronteerd (zullen) worden en waarop ieder zijn eigen antwoord, vragen en ervaringen heeft. De presentatie van Marty wil een aanzet zijn om hierover met elkaar in gesprek te gaan en ook de eigen ervaringen uit te wisselen.

Uiteraard is er ook weer gelegenheid om vragen over en praktische problemen waar u tegenaan loopt aan de orde te stellen en ervaringen uit te wisselen.
De zaal is om 19:15u open.

Voor nadere informatie over deze avond en het Alzheimercafé is de coördinator van het Alzheimercafé (Evenmens, informele zorg voor elkaar) te bereiken per email, info@evenmens.nl of telefoon 0548 63 88 30.

Wanneer

-